Reduceri!

Puzzle 3D – Castelul Bran

55,90 lei

Puzzle tridimensional cu 91 de piese. Cu ajutorul pieselor realizate din spuma poliuretanica, se pot crea replici fantastice ale unora dintre cele mai frumoase si mai celebre cladiri. Puzzle-ul 3D il va purta pe copil in calatorii de neimaginat, va afla lucruri noi, interesante si atractive pentru acesta, care il vor ajuta mai tarziu in viata.

Stoc epuizat

SKU: 10256robNOR2952/NOR5404 Categorie:

Descriere

Replica Castelului Bran poate fi construita acum doar prin imbinarea unor piese! Nu este necesara utilizarea lipiciului! Cu ajutorul pieselor realizate din spuma poliuretanica, se pot crea replici fantastice ale unora dintre cele mai frumoase si mai celebre cladiri. Puzzle-ul 3D il va purta pe copil in calatorii de neimaginat, va afla lucruri noi, interesante si atractive pentru acesta, care il vor ajuta mai tarziu in viata.
Castelul Bran este un monument istoric situat in Pasul Bran-Rucar, la 30 de kilometri de orasul Brasov. Initial, a fost o cetate militara de aparare, avand la baza forma unui patrulater neregulat. Cetatea a fost transformata in resedinta regala in anul 1920, odata cu intrarea in proprietatea Reginei Maria.
Numarul pieselor: 91.
Dimensiuni(Lxlxh): 33cm x 23cm x 25cm.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puzzle 3D – Castelul Bran”

Adresa ta de email nu va fi publicată.